Quote

"In feite is niets onmogelijk, met goede wil en de juiste instelling is meer dan de helft al bereikt"

Laten wij ons even kort introduceren!

met liefde

Wij stellen ons, open en eerlijk aan u voor voor. Wij vertellen graag over onszelf,hoe wij jaren geleden zijn gestart en wij onze problemen hebben overwonnen. Wij gaan dat voorkomen met onze adviezen en ondersteuning! Maria is Poolse en Laurens uit Nederland. Wij hebben elkaar ontmoet in februari 1989 via een relatiebemiddeling en sindsdien zijn wij samen gelukkig getrouwd.

Het begin

In het begin was de situatie voor ons erg moeilijk. Dit omdat er geen enkele begeleiding of support was van het relatiebemiddelingsbureau. Tijdens een vakantie is contact met dames in Polen en een Belgische of Nederlandse man is vaak snel gemaakt. Maar veelal leidt dit tot frustraties en ergernis, omdat simpelweg aan support ontbreekt.

Relatiebemiddeling kan en moet beter!

Daarom zijn wij in 2000 ons eigen relatiebureau swaty confidence in Haarlem begonnen. Swaty Confidence is een Pools Nederlands relatiebureau en wij hebben talloze paren succesvol bij elkaar gebracht.

Onze werkwijze is het begeleiden. Niet alleen mensen in contact brengen. Maar ook serieus matchen en het begeleiden van de prille liefde.

Swaty-Confidence Haarlem biedt iedere Nederlandse of Belgische man en of een dame uit Polen, na inschrijving ondersteuning en support, om de de juiste vrouw te vinden. Een goede samenwerking tussen u en relatiebureau is van essentieel belang. Uw en onze inzet is hierbij van groot belang!

mooi paar