Quote

 

"Het geluk is voor iedereen weggelegd, dus ook voor jou"

 


Verhalen van mensen die u voorgingen!

Hun succes en waardering is onze motievatie en ook ons doel, om door te gaan en ook u te helpen met het vinden van een nieuwe partner!

Een relatie met een dame uit het buitenland is voor velen een hele uitdaging. Voor zowel de dames als heren is het een sprong in het diepe. Desondanks kunnen wij met trots en vertrouwen zeggen dit het waard is. Onderstaande enkele verhalen van sucesvolle relaties van diegene die u voorgingen.

Ontluikende liefde

Hallo Maria en Laurens!

Ook wij willen langs deze weg onze waardering en onze dank uitspreken. De wijze van jullie werken is bijzonder effectief! Wij gaan samen een mooie toekomst tegemoed.

Marzena en Fred 

 

Beste Maria en Laurens,

Ook onze dank voor jullie bemiddeling. Wij zijn heel blij met elkaar!

Ga zo door met mensen gelukkig te maken!

Johan

 

Boeket rood en wit uit liefde

 

 

Lieve Maria en Laurens,

Ook wij willen jullie onze dank overbrengen. Het was voor ons een verademing, om na de teleurstellingen bij anderen, elkaar te vinden. Wij zijn ontzettend blij en gelukkig samen!

Jullie adviezen hebben ons zeker erg geholpen en heeft er toe geleid dat wij snel bij elkaar kwamen en zij gaan samenwonen in Nederland! De kinderen zij gaan begin september al naar school gegaan hier in Nederland.

Jan en Malgorzata

Liefde, zeg het met rozen

Beste Maria en Laurens,

Na jaren alle pogingen ondernemen, een partner te vinden en talloze frustraties en financieel verlies door reizen naar diverse oostblok landen, heb ik bij jullie mijn nieuwe geluk gevonden. Wij zijn snel en zonder problemen bij elkaar gaan wonen ( gelukkig Polen hoort bij de Unie en de grenzen zijn open ). Ook de zoon van Dorota kon zelfs nog bij het nieuwe schooljaar op de school aanschuiven. Weinig documenten die nodig zijn. Onze zeer goede ervaring met jullie bureau, willen wij graag met anderen delen.

Ook namens Dorota bedankt,

Peter

Pracht BoeketBeste Maria en Laurens,

Ik wil jullie graag bedanken voor het tot stand brengen van het contact met Jolanta. Wij hebben een liefdevolle relatie, ik heb zeer veel vertrouwen in de toekomst. Wij zijn stapelgek op elkaar. Ik ben zeer gelukkig met Jolanta!

Ik wens jullie veel succes met jullie werk en bedankt voor de ontmoeting een aantal weken geleden.

Met vriendelijke groet,

Erik

Szanowna Pani Mario,

Bardzo dziekuje za Eryka, jestesmy razem naprawde szczesliwi i optymistycznie patrzymy w przyszlosc. Zycze Pani i Mezowi wiele Sukcesow  w nadchedzacym roku.

roos

Zpowazaniem

 

Jolanta


 

Beste Maria en Laurens,
Hierbij wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor al het goede wat jullie voor mij gedaan hebben. Jullie zijn heel bijzondere mensen, met het hart op de goede plaats. Een heel gezond 2009 en een goede voortzetting met de bemiddelingen!
groet, Piet

Gouden ringen voor pril geluk

Hallo Maria en Laurens,
Nadat jullie ons, met elkaar in contact hebben gebracht en ons in de eerste fase heel goed hebben begeleidt is het verder vlot verlopen! Wij willen wel benadrukken, dat zonder jullie goede hulp het niet zo vlot was gegaan! Wij hebben volgens jullie advies samen de kerstdagen en oud en nieuw elders doorgebracht en dat was absoluut een succes. Ook hebben wij besloten, dat wij ons binnenkort gaan verloven. Nogmaals onze dank en ook van Asia!
Met Hartelijke groeten,
Jan-Willem 

Klein maar fijn
 

Beste Maria en Laurens,
Met alle lof en dank voor jullie bijzondere inzet, om ons samen te brengen! De tijd en aandacht die jullie hieraan geven is groots. Bedankt, dat we met onze vragen altijd bij jullie terecht konden.
Groetjes, Malgorzata en Alex

Mooi rozenboeket

Beste Maria en Laurens,
Wij willen jullie bedanken, voor de inzet die jullie hebben gedaan voor ons.
Onze eerste kerstdagen samen zijn bijzonder geslaagd te noemen.
Over een korte tijd zullen jullie een uitnodiging krijgen voor ons huwelijk.
Met groetjes,
Ewa en Sjef


 


Maria en Laurens,
Jullie heel persoonlijke bemiddeling, coachen en begeleiding werkt meer dan voortreffelijk. Veel dank hiervoor, Eric

Lila roos en wit 

Beste Maria en Laurens

Veel dank voor jullie tomeloze inzet en voor de uitstekende begeleiding.

Wij zijn jullie heel dankbaar en hebben ook veel waardering voor de manier waarop jullie dit werk verrichten en zo mensen gelukkig maken!

Nogmaals onze dank hiervoor, Ko en Halina

Doosje met trouwring